Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρόσκληση σε Ψηφιακή Ημερίδα

Πρόσκληση σε Ψηφιακή Ημερίδα

Πρόσκληση σε Ψηφιακή Ημερίδα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου MUHA, “MULTIHAZARD FRAMEWORK FOR WATER RELATED RISKS MANAGEMENT”, στο οποίο η Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας συμμετέχει ως εταίρος, σας προσκαλούμε στην ψηφιακή ημερίδα (webinar) για την παρουσίαση του εργαλείου εκτίμησης επικινδυνότητας  “WAter Safety Planning Procedures Decision Support System (WASPP – DSS)” για το πόσιμο νερό.

Στην ψηφιακή ημερίδα θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία της νέας Οδηγίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης 2020/2184, η πορεία υλοποίησης των Σχεδίων Ασφάλειας Νερού στην Ελλάδα και το έργο MUHA. Την ψηφιακή ημερίδα διοργανώνει η Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (εταίροι του έργου) με την υποστήριξη της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (συνεργαζόμενος εταίρος).

Η ψηφιακή ημερίδα θα διοργανωθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11.00-13.00. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την ημερίδα μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Παρακαλούμε να μάς αποστείλετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

(Σάς ενημερώνουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφιακή ημερίδα μέσω του ZOOM συναινείτε στην καταγραφή και αργότερα στην δημοσίευση της καταγραφής αυτής στο YouTube.)