Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωση για κακοκαιρία Genesis - Οδηγίες προς τους πολίτες

Ανακοίνωση για κακοκαιρία Genesis - Οδηγίες προς τους πολίτες

Οδηγίες προς τους πολίτες
 
 
Με αφορμή τις προειδοποιήσεις της πολιτικής προστασίας και τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. για αναμενόμενη επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τις αμέσως επόμενες ημέρες, η ΔΕΥΑΛ θα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για την αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων παρουσιαστούν, λόγω της κακοκαιρίας "Genesis".
Η ΔΕΥΑΛ προτρέπει τους δημότες εγκαίρως να φροντίζουν για τον καθαρισμό των υδροροών των σπιτιών αλλά και για την απομάκρυνση των φερτών υλικών από τα φρεάτια απορροής ομβρίων που βρίσκονται στους δρόμους, προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Είναι γνωστό σε όλους τους δημότες της Λάρισας ότι η ΔΕΥΑΛ μεριμνά αδιάλειπτα για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση των φρεατίων ομβρίων και ακαθάρτων υδάτων. Ωστόσο προτρέπει και τους πολίτες να φροντίζουν να απομακρύνουν έγκαιρα και πριν την εκδήλωση των βροχοπτώσεων, υλικά που μπορούν να φράξουν τα φρεάτια ή να εμποδίσουν την απρόσκοπτη παροχέτευση των υδάτων ιδίως σε περιπτώσεις αυξημένης έντασης των βροχοπτώσεων.
Η συνδρομή όλων των δημοτών στην προσπάθεια αποφυγής προβλημάτων από τα καιρικά φαινόμενα αποτελεί πρόσθετη εγγύηση για την αντιμετώπιση και αποφυγή των όποιων δυσμενών επιπτώσεων.
 
Σε περίπτωση σοβαρών περιστατικών οι δημότες μπορούν να ειδοποιούν την ΔΕΥΑΛ στο τηλέφωνο 2410687220 (ολόκληρο το 24ωρο) και στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης www.deyal.gr (για τις εργάσιμες ώρες).