01

Τηλέφωνο Βλαβών

2410 687 210 (εργάσιμες ημέρες & ώρες)
2410 687 220 (24ωρη εξυπηρέτηση)

 
02

Κοινωνικό Τιμολόγιο

2410 687 148
2410 687 179

 
01

Τηλέφωνο Βλαβών

2410687210(εργάσιμες ημέρες & ώρες)
2410687220(24ωρη εξυπηρέτηση)

 
02

Κοινωνικό Τιμολόγιο

2410 687 148

Ενημέρωση

Γενικές Ανακοινώσεις, Ενημέρωση Προμηθειών, Ημερίδες & Εκδηλώσεις, Κοινωνικές Δράσεις

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ "ΝΕΣ -ΔΕΥΑΛ"

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ "ΝΕΣ -ΔΕΥΑΛ"

Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αθανάσιου Μαμάκου, ο οποίος έκανε και το τζάμπολ στον πρώτο σημερινό αγώνα και του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Λάρισας κ. Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Α΄ φάση του τουρνουά U-17 που διοργάνωσε ο ΝΕΣ Λάρισας, στο κλειστό γυμναστήριο των εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου.
Το πρώτο τουρνουά παίδων - εφήβων Λάρισας, είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον και ειδικότερα στο ΝΕΡΟ ως ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ, με Official Sponsor τη ΔΕΥΑ Λάρισας.
Το τουρνουά προσέλκυσε τους νεαρούς αθλητές από διάφορες περιοχές, προσφέροντας ένα περιβάλλον ανταγωνισμού και φιλίας. Οι νέοι παίκτες ενέπνευσαν το κοινό με το πάθος τους και τις αθλητικές τους ικανότητες, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το τέλος της Α' φάσης σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιπέτειας για τους νεαρούς αθλητές, που συνεχίζουν με το πνεύμα του αθλητισμού και την αφοσίωσή τους, στην ομαδικότητα και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.
Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Α. Μαμάκο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Κ. Αργυρόπουλο, απένειμε εκ μέρους του Δ.Σ. του ΝΕΣ Λάρισας ο Νέστορας Κόμματος, αναγνωρίζοντας τη συνολική τους προσφορά και βοήθεια προς το Σύλλογο που δραστηριοποιείται και συνεισφέρει στον αθλητισμό, την νεολαία και την κοινωνία.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων και εξήρε το έργο του ΝΕΣ Λάρισας, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά του Νέου Συλλόγου Λάρισας όπως και όλων των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας που με τα προγράμματά τους, δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αθλούνται οργανωμένα και με την καθημερινή τους δουλειά προβάλλουν τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Η δημοτική αρχή έχει πραγματοποιήσει σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, τουρνουά και έργων που έχουν αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας, τόνισε ο Δήμαρχος κ. Α. Μαμάκος.
Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κ. Αργυρόπουλος, που επισφράγισε με την παρουσία του τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, εξέφρασε το θαυμασμό του για την άρτια διοργάνωση του Τουρνουά από τον "ΝΕΣ" .
Συνεχίζοντας αναφέρει: «Ο στόχος μας είναι κάθε γεγονός το οποίο διοργανώνουμε να προάγει τη συλλογική προσπάθεια και τον πολιτισμό. Είτε αθλητικό ή πολιτιστικό. Κάθε εκδήλωση για μας είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Η ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για ακόμα μια φορά δια μέσω του αθλητισμού και ειδικότερα του αναπτυξιακού αθλητισμού περνάει το ισχυρό μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος έχοντας ως εκπρόσωπό της σε αυτή τη δράση το διακεκριμένο διεθνή αθλητή καλαθοσφαίρισης και πρωταθλητή Ευρώπης κ. Νέστορα Κόμματο, ο οποίος ζεί και δραστηριοποιείται στη Λάρισα. Η επιλογή του Νέστορα Κόμματου ως "πρεσβευτή" είναι σημαντική, καθώς η φήμη και η επιρροή του στον κόσμο του αθλητισμού μπορεί να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο μήνυμα που επιθυμεί να μεταδώσει ο οργανισμός».

2

3

4

5

6

7


Πατήστε enter για να ξεκινήσει η αναζήτηση

ΔΕΥΑΛ

Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης & Αποχέτευσης Λάρισας

Τέρμα Τυχερού Τ.Κ. 41222, Λάρισα
Fax: +30 2410 687 144
[email protected]
[email protected]

Ωράριο Λειτουργίας Ταμείου

Δευ - Παρ
07:00 π.μ. - 13:30 μ.μ.
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

CEO